Inloggen NLFR

Klein maar krachtig: de Elsner KNX RF S1R-B2 Compact

Speciaal voor het aansturen van meerdere soorten installaties verkoopt Vecolux Elsner’s radioactor KNX RF S1R-B2 Compact. De multifunctionele KNX RF actor heeft één multifunctionele uitgang die kan worden aangesloten op een aandrijving met up/down-bediening (jaloeziëen, zonwering, lamellen, raam) of twee schakelbare apparaten (Aan/uit voor licht en ventilatie).

El70715 cbjpg Omdat de uitgang potentiaalvrij is ontworpen, kan de KNX RF actor ook andere systemen besturen. Zo kan de radioactor bijvoorbeeld de handmatige schakelaar-ingang op een motorregeleenheid aansturen. De applicatie heeft daarnaast verschillende opties voor het blokkeren en definiëren van prioriteiten (bijvoorbeeld Handmatig-Automatisch).

Functies
De Elsner KNX RF S1R-B2 Compact kan via de bus scenario’s opslaan en uitvoeren (scenariobesturing met 16 scènes). Bovendien zijn er twee digitale ingangen beschikbaar voor het aansluiten van binaire contacten. Hier kan bijvoorbeeld een drukknop worden aangesloten. Door zijn compacte ontwerp is de KNX RF S1R-B2 Compact uitermate geschikt voor montage in een inbouwdoos of verdeeldoos.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen met +32 363 310 26 of kijken op https://ecatalog.vecolux.be/