Inloggen NLFR

JUNG voegt Smart-Control 5 toe aan assortiment

De elegante Smart-Control 5 is nieuwste aanwinst van de Smart-Control touchscreen familie. Dankzij zijn slank en compact formaat (frame: 81 x 132 mm, 5.0’ scherm diagonaal) past dit scherm in een enkelvoudige inbouwdoos. Voorzien van een hoge-resolutie touchdisplay (720x1280) kunnen alle functies eenvoudig en intuïtief bediend worden.

Smart control 5  1 Dankzij de vooraf geïnstalleerde apps voor de visualisatieservers JUNG Visu Pro, Smart Visu Server en eNet server wordt de bediening van een gebouwbeheersysteem zeer intuïtief. Bovendien kan via de combinatie met de Siedle Smart Gateways de integratie met de deurcommunicatie gerealiseerd worden.

Videofoon binnenpost
Zo wordt dit scherm naast een centraal bedienpunt voor de KNX of eNet installatie tevens een volwaardige videofoon binnenpost. Een geïntegreerde proximity sensor laat het display uit slaaptoestand ontwaken zodra de gebruiker het display wil bedienen.

Helderheidssensor
Een helderheidssensor past de helderheid van het beeldscherm automatisch aan de respectievelijke lichtomstandigheden in de kamer aan. Het Smart-Control bedieningspaneel van JUNG bestaat dus nu uit volgende varianten: 5, 7, 10, 15 en 19 inch.

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.jung.de/en/7245/products/technology/display-devices/smart-control-5/  of contact opnemen met Stagobel via JUNG@stagobel.be