Inloggen NLFR

JUNG voegt nieuwe voeding samen met IP-interface

JUNG breidt haar reeks systeemcomponenten uit en brengt twee essentiële domeinen samen. De nieuwe voeding (320 mA) met IP-interface maakt een efficiëntere manier van werken op verschillende niveaus mogelijk. Door voeding en IP-interface te combineren verenigt het toestel twee essentiële systemen in één component.

Jung neuheiten 2020 knx spannungsversorgung mit ip schnittstelle Dankzij de nieuwe voeding met IP-interface kunnen professionele installateurs de KNX-installaties kostenefficiënter uitvoeren. De nieuwe interface heeft een 320 mA uitgang om KNX-gebruikers te voeden en verbindt het IP-netwerk met de KNX-componenten.

Voordelen
De nieuwe voeding met IP-interface kent verschillende voordelen. Zo is de nieuwe voeding absoluut veilig dankzij KNX Secure. De onderdelen op de bus zijn veilig dankzij de beveiliging via KNX Data Secure en de apparaten die zich na de IP-interface voeding op het netwerk bevinden, zijn ook beveiligd. Met een efficiëntiegraad van 88% is het gebruik energiezuinig en er is sprake van toepassingsgerichte logica, zoals de installatie van aanwezigheidsdetectie.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be, bellen met + 32 9 381 85 00 of kijken op https://www.stagobel.be/.