Inloggen NLFR

JUNG presenteert Visu Pro voor professionele KNX-sturing

JUNG voegt JUNG Visu Pro toe aan haar assortiment. Als opvolger van de Facility Pilot is de Visu Pro de professionele software-oplossing voor visualisatie en bediening van de functies voor gebouwautomatisering. Meerdere onafhankelijke KNX-installaties kunnen daarbij geïntegreerd en eenvoudig beheerd worden.

Jung visu pro 5 De JUNG Visu Pro Software is een veelzijdig systeem zonder beperking van datapunten. Hierdoor is het ook bijzonder geschikt voor complexe projecten, zowel voor residentiële als bedrijfsgerelateerde toepassingen.

Omvangrijke mogelijkheden
De mogelijkheid om meerdere onafhankelijke KNX-installaties via KNX-net/IP-protocol parallel in een procesmodel op te nemen en te visualiseren, biedt omvangrijke mogelijkheden voor projecten met meerdere woningen of kantoren. De Visu Pro Software kan worden weergegeven via alle HTML5-compatibele browsers en vanzelfsprekend ook op mobiele apparaten.

Optimalisatie voor beheer
De Visu Pro Software bestaat uit verschillende functiemodules, die elk op een overzichtelijke manier een opdracht behandelen. De uit de Facility Pilot bekende bouwstenen/editors voor het aanmaken van de visualisatie zijn geoptimaliseerd en vereenvoudigd voor beheer en grafische weergave.

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.jung.de/en/5725/products/technology/software/jung-visu-pro/, mailen naar fabienne.de.nutte@stagobel.be of bellen met +32 9 381 85 19.