Inloggen NLFR

JUNG KNX schakelaar F10 - Slimme functies en stijlvol design

Stagobel breidt haar assortiment uit met de nieuwe JUNG KNX-schakelaars F10. De schakelaren ogen als klassieke druktoetsen, maar bezitten over intelligente KNX-technologie. De nieuwe KNX-schakelaars F10 zijn te configureren voor zowel schakelaar- als druktoetsbediening.

F 10 smarte funktionen stilvolles design De F10-schakelaars zijn volledig te updaten via de ETS Service App. Indien gewenst, kunnen de KNX F10-schakelaars via KNX Data Secure in een beveiligde modus communiceren.

Uitvoeringen
De JUNG KNX-schakelaar F10 is verkrijgbaar in een standaard- en een universeel uitvoering. Gebruikers kunnen bij de standaarduitvoering kiezen tussen een enkele of dubbele wip, met twee drukpunten per wip (boven en onder). De status van de schakelaar is af te lezen via een rood ledlampje. De JUNG KNX-schakelaar F10 universeel beschikt daarnaast ook over temperatuurmeting, uitgebreide functionaliteit, HSV/RGB(W)-sutring en een ledlampje met instelbare lichtsterkte die de RGB-status weergeeft. Verder heeft de universeel-uitvoering een aansluitmogelijkheid voor de uitbreidingsmodule (tot op 30 meter afstand) en een druktoets of potentiaalvrij contact.

Veelzijdige bediening
De nieuwe JUNG KNX-schakelaar F10 is volledig naar eigen wens in te stellen. De standaard- en universele uitvoering schakelen en dimmen verlichting, bedienen zonnewering en nog veel meer. Dankzij een uitgekiend bedieningsconcept kunnen meerdere functies aan een schakelpunt worden toegewezen. Dit maakt een bijzonder veelzijdige bediening van een Smart Building mogelijk.

Passend design
De nieuwe schakelaar combineert zijn functies met een elegant design. De F10-schakelaars zijn beschikbaar in de versies A, AS, CD en LS. Dankzij de diverse uitvoeringen, kleuren en hoogwaardige materialen kan voor elk interieur het juiste design worden gekozen. Zo gaan technologie en design perfect hand in hand!

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be, bellen met + 32 9 381 85 00 of kijken op https://www.stagobel.be/.