Inloggen NLFR

JUNG introduceert JUNG Plug & Light

Met JUNG Plug & Light wordt het lichtontwerp in het interieur opnieuw gedefinieerd. Plug & Light is de ideale oplossing voor een perfect dimbare ledverlichting in harmonie met een JUNG schakelaar design, al dan niet KNX-gestuurd.

Bed side panel plug amp light De Plug & Light lichtarmaturen kunnen eenvoudig en veilig geïnstalleerd worden. Het open systeem bestaat uit een voedingseenheid, een afdekraam en een centraalplaat in het gekozen schakelaarprogramma en een Plug & Light armatuur. Plug & Light past in elke Europese standaard inbouwdoos en is gemakkelijk monteerbaar. Het systeem is zeer flexibel, communiceert direct met de aangesloten armatuur en past zich aan zijn mogelijkheden aan. 

Dimfuncties
Het systeem ondersteunt het knippervrij dimmen van koud wit tot ‘warm dimmen’. De verschillende armaturen worden magnetisch bevestigd. Zij zijn 360° draaibaar en kunnen steeds gewisseld worden.  Deze Plug & Light armaturen zijn bijzonder elegant in de metaaluitvoeringen edelstaal of aluminium gelakt, maar zijn ook verkrijgbaar in alpine wit of zwarte kunststof. 

Hoteltoepassingen
Plug & Light is ideaal voor bijvoorbeeld hoteltoepassingen. Elk hotel wil zijn gasten optimaal comfort bieden, ongeacht het soort technische installatie. Hierbij moeten de belangrijkste functies centraal bedienbaar zijn, bijvoorbeeld naast het bed via heldere aanduidingen. Met één druk op de schakelaar of met een draaibeweging worden zo de verlichting, gordijnen, klimaatregeling of complete lichtsferen door de gasten bediend. De mogelijkheid om duidelijke symbolen op de toetsen te graveren, maakt de bediening nog eenvoudiger en intuïtiever.

Voor meer informatie kunt u mailen naar  fabienne.de.nutte@stagobel.be, bellen met +32 9 381 85 19 of kijken op https://www.jung.de/nl/online-catalogus/370358388/370358389/