Inloggen NLFR

JUNG halveert omvang viervoudige KNX dimactor

De nieuwe JUNG KNX-dimactor vormt een interface tussen het bussysteem en de verlichting. De dimactor wordt gekenmerkt door zijn grote functionaliteit in zijn compacte bouwvorm. Hij neemt heel weinig ruimte in op het verdeelbord en werkt met KNX Data Secure veilig en toekomstgericht.

Jung knx led universal dimmaktor 4fach klein De universele, viervoudige KNX led-dimactor (ref.390041SR) heeft vele voordelen. Zo bevat het systeem acht functieblokken met logica, een omzetter, vergelijker en filter- en tijdfuncties. Bovendien beschikt het apparaat over geoptimaliseerde en instelbare dimkarakteristieken in het tijd- en waardebereik.

Klein formaat
Een ander belangrijk voordeel van de nieuwe JUNG KNX-dimactor is zijn beperkte omvang; het toestel is ongeveer twee keer zo klein als zijn voorganger. Dit zorgt voor een flinke ruimtebesparing in het verdeelbord. Doordat het apparaat uit één stuk is gebouwd, is de bedrading daarnaast eenvoudiger en overzichtelijker. De geïntegreerde logische functies kunnen decentraal en zonder extra KNX-module worden opgebouwd.

Future proof
De lagere minimale belasting van de dimactor maakt dat gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan compatibele en dimbare lampen. Dankzij KNX Data Secure is de communicatie veilig en de overdracht beveiligd tegen manipulatie. In combinatie met de mogelijkheid om KNX Data Secure te updaten via de ETS Service app zorgt dit ervoor dat de dimactor ‘future proof’ is.  Als er een update beschikbaar is, kunnen installateurs deze via de JUNG ETS Service app doorvoeren.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be, bellen met + 32 9 381 85 00 of kijken op https://www.stagobel.be/.