Inloggen NLFR

JUNG breidt assortiment uit met radiografische KNX-wandzender

JUNG, fabrikant van elektrisch installatiemateriaal, breidt zijn aanbod van KNX-producten uit met radiografische KNX-wandzenders. De radiografische wandzenders zijn beschikbaar in een F 40- en F 50-uitvoering. De radiografische KNX-wandzenders van JUNG overbruggen omstandigheden waarbij geen busleiding gelegd kan worden, wat het product ideaal maakt voor uitbreidingen van bestaande KNX-installaties.

Radiografische wandzender in f 40 en f 50 design Omdat de wandzenders het KNX-signaal radiografisch versterkt doorgeven, kunnen de vlakke tasters op elke locatie in een kamer geplaatst worden. Ze kunnen eenvoudigweg gekleefd worden op stucwerk, hout, glas of andere materialen. Met één druk op een taster regelt de bewoner eenvoudigweg alle functies in de kamer. Met de F 50-tasters wordt aanvullend een temperatuursensor voor het meten van de actuele kamertemperatuur in de ruimte voorzien. De toetsen voor de verschillende functies kunnen via de JUNG Graphic Tool gelabeld en gepersonaliseerd worden.

Werking
Adressering, parametrering en diagnose gebeuren via de radiografische KNX USB-stick of via de KNX USB-KNX USB data-interface. De JUNG Mediakoppelaar staat garant voor de koppeling tussen de RF-tasters en het KNX-systeem.

Meer informatie via jung@stagobel.be of:  https://www.jung.de/nl/5286/producten/techniek/knx-systeem/knx-rf/