Inloggen NLFR

ISE Remote Access, overal toegang tot al uw KNX-installaties

Voor het op afstand bedienen van KNX-installaties biedt Vecolux de ISE Smart connect KNX Remote Acces aan. Met dit product is het mogelijk om altijd en overal veilig toegang tot uw KNX-installaties te verkrijgen. Hierdoor bespaart u kosten en tijd bij configuratie en onderhoud.

Foto product In de laatste firmware-upgrade is een NTP-server en datalogger via microSD-kaart aan de ISE Smart connect KNX Remote Acces toegevoegd. De ISE Remote Acces beschikt verder over een KNX/IP Interface met drie simultane connecties en is zonder enige configuratie te gebruiken.

Veilige verbinding
Met behulp van een telegram datalogger geeft de ISE Smart connect KNX Remote Acces handige diagnoses van de aangesloten KNX-installaties. Het product beschikt verder onder andere over een NTP-tijdzender op de bus. De Remote acces communiceert met HTML en ETS via het internet naar het KNX/IP-netwerk via een gecodeerde verbinding en kan met een KNX-object aan- en uitgeschakeld worden.

Installatie Remote Acces
De ISE Remote Acces is in een handomdraai te verbinden met het thuisnetwerk. Zodra dit is gebeurd, maakt het product automatisch verbinding met de portalserver via gecodeerde communicatie. Met een verbinding met het thuisnetwerk is het mogelijk om via internet toegang te verkrijgen tot bijna alle netwerkapparaten. Afhankelijk van de netwerkprotocollen, vindt de toegang rechtstreeks plaats via de SDA-portalserver of via de ‘SDA-client’-software die beschikbaar is voor Windows-platforms.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen met + 32 3633 1026 of kijken op https://vecolux.be/.