Inloggen NLFR

Ingenium voegt CUBIK-serie toe aan assortiment aanraakschakelaars

Ingenium introduceert een nieuwe reeks aanraakschakelaars met verschillende aantallen aanraakzones: de CUBIK-serie. Bij elke aanraakzone hoort een led-indicator. De CUBIK-serie bevat modellen die geschikt zijn voor de functie van drukknoppen en modellen voor de besturing van thermostaten.

Bes ingenium cubik tl De aanraakschakelaars bevatten ingebouwde temperatuur- en vochtigheidssensoren die informatie naar de KNX-bus kunnen sturen. Afhankelijk van het model zijn de aanraakschakelaars vierkant of verticaal rechthoekig van formaat.

Drukknoppen
Er zijn vijf CUBIK-modellen voor de bediening van drukknoppen. Hiertoe behoren de rechthoekige CUBIK-V8 met acht aanraakzones en de CUBIK-V6 met zes aanraakzones. Daarnaast zijn er de vierkante CUBIK-SQ6, CUBIK-SQ4 en CUBIK-SQ2 met respectievelijk zes, vier en twee aanraakzones.

Thermostaten
De aanraakschakelaars voor bediening van thermostaten zijn beschikbaar met of zonder grafische interface. Gebruikers kunnen kiezen voor de CUBIK-T voor het regelen van de temperatuur van een onafhankelijke airconditioningzone of voor de CUBIK-TL; een thermostaat met een led-lampje voor de controle van een weersafhankelijke zone.

Verschillende versies
Elk model is beschikbaar in drie verschillende uitgaves: Basic, Design en Capriccio. De Basic-versie heeft een vaste voorruit en is wit of zwart. De Design-versie heeft eveneens een vaste voorruit maar heeft een aanpasbare afdruk, terwijl de Capriccio een verwisselbare voorruit heeft met een aanpasbare afdruk.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be