Inloggen NLFR





Hager introduceert twee nieuwe KNX/Dali-modules

De DALI Pilot TXA664D en de DALI Gateway TYA670W zijn de nieuwste aanwinsten in het productassortiment van Hager. De nieuwe module DALI Pilot TXA664D van Hager zorgt voor het aansturen van Dali-ballasten via de KNX-bus in single master broadcast. Dit product is DALI2-gecertificeerd en is configureerbaar via ons easy link systeem of via ETS.

Txa664d De DALI Pilot TXA664D kan gebruikt worden voor het aan- en uitschakelen van de verlichting, dimmen van de verlichting, tijdschakeling en geforceerde bediening van de verlichting. Verder is het met deze module ook mogelijk om scenario’s voor de verlichting aan te maken.

Kleurinstellingen aanpasbaar
Met de DT8 ballast is het mogelijk om met de DALI Pilot TXA664D de kleurinstelling van het licht aan te passen. Verder is het mogelijk de uitgangen manueel te bedienen. Het totaalverbruik van de ballasten op de module is 185 mA of ongeveer 92 ballasten die zijn te verdelen over de vier aanwezige kanalen.

DALI Gateway TYA670W
De nieuwe module DALI Gateway TYA670W van Hager stuurt Dali-ballasten aan via de KNX-bus en maakt de bediening tot 64 Dali-producten mogelijk. Dit DALI2-gecertificeerde product is enkel configureerbaar via ETS. De module kan maximaal 32 groepen aansturen en heeft de mogelijkheid om de instelling van kleurtemperatuur te veranderen voor wit licht. Behalve groepsbediening, is ook individuele of algemene bediening van de DALI Gateway TYA670W mogelijk. Verder beschikt de module over effectaansturing voor de kleurensets en de mogelijkheid om 16 lichtscenario’s aan te maken.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@hager.be, bellen met +32 2 529 47 11 of kijken op https://www.hager.be.