Inloggen NLFR

Gira introduceert Gira Project Assistant

Gira Presenteert de Gira Project Assistant (GPA). Dit inbedrijfstellingshulpmiddel zorgt ervoor dat complexe processen en het synchroniseren van de betreffende inbedrijfstellingstools overbodig worden bij het projectontwerp van geïnstalleerde producten. De GPA is namelijk voor een groot aantal toepassingen inzetbaar.

Gira projekt assistent hero 900x480px 10977 1481714200 De GPA verbindt afzonderlijke Gira-systemen met elkaar via een uniforme tool. Hiermee verschaft deze tool de elektrotechnisch installateur een beslissende voorsprong bij het projectontwerp.

Functies
De GPA beschikt over logica- en visualisatiefuncties, de mogelijkheid om het Gira deurcommunicatiesysteem in bedrijf te stellen en een functie om het nieuwe Gira beveiligingssysteem Alarm Connect aan te sturen. Verder is het mogelijk om met de GPA de interface van de huistechnieken vorm te geven via ‘drag & drop’ en kunnen gebruikers met de simulatiefunctie testen of aangemaakte logicafuncties naar behoren werken.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gira.be, bellen met +32 0 474 534 041 of kijken op https://www.gira.com/nl_NL.