Inloggen NLFR

Gira breidt miniserver Gira X1 uit

Een software-update breidt het aantal functies van de Gira X1 uit, waardoor de server ook geschikt is voor grotere objecten. Het softwarepakket is eenvoudig te downloaden vanuit de Gira AppShop. Zodra gebruikers de software hebben gedownload, kunnen ze via de Gira Smart Home app gemakkelijk functies en ruimtes sorteren en een andere naam geven, om zo hun eigen intelligente huis te realiseren.

Gira x1 hero nl 900x480px 15329 1490859596 Gebruikers van de app van Gira kunnen ook de gebruikte pictogrammen worden gewijzigd en de functieklokken zijn uitbreidbaar met ‘Astro’ of ‘Toeval’.

Uitbreidingsmogelijkheden
De Gira X1 kan naadloos in de geluidsinstallatie Sonos Home worden geïntegreerd dankzij de certificering ‘Works with Sonos’. Daarnaast kunnen de Gira IoT-diensten worden uitgebreid met spraakbesturing via de Google Assistent en Amazon Alexa of met de cloud-gebaseerde webdienst IFTTT.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gira.be, bellen met +32 0 474 534 041 of kijken op https://partner.gira.com/nl_NL/index.html.