Inloggen NLFR

Gira breidt Gira X1 uit met IFTTT-verbinding

Gira heeft een IFTTT-verbinding toegevoegd aan de Gira X1. De IFTTT-verbinding staat voor ‘If this, then that’ en is een clouddienst die meer dan 600 verschillende apparaten en diensten met elkaar verbindt. Met de eenvoudige als-dit-dan-dat-functies kunnen meerdere toepassingen van IoT-apparaten en het KNX Smarthome-systeem fabrikantonafhankelijk met elkaar worden verbonden.

Image002 Wanneer de eindgebruiker zelf een nieuwe IFTTT-functie wil vastleggen, hoeft hij of zij enkel de bijbehorende app te openen en twee willekeurige commando’s met elkaar te verbinden.

Robotstofzuiger
Een voorbeeld van de mogelijkheden van de IFTTT-functie is het instellen dat de robotstofzuiger pas wordt aangeschakeld als de ‘centraal-uit’-functie op de Gira KNX-tastsensor is geactiveerd bij het verlaten van het huis. Welke nieuwe automatiseringsoplossingen er zijn en hoe gemakkelijk deze kunnen worden verbonden en bediend met Gira Smart Home, is te zien in een korte video van Gira.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gira.be, bellen met +32 0 474 534 041 of kijken op https://www.gira.com/nl_NL