Inloggen NLFR

Flexibele aanwezigheids- en bewegingsmelder van Theben geeft gebruiker de keuze

De thePrema P360 KNX AP Multi WH van Theben geeft gebruikers meerdere keuzes voor bewegingsafhankelijke inschakeling van verlichting. De aanwezigheids- en bewegingsmelder beschikt namelijk over mixlichtmeting die geschikt is voor LED’s, fluorescentielampen, halogeen- en gloeilampen. Daarnaast is het via een schakelfunctie mogelijk om te kiezen voor vol of halfautomatisch gebruik. Verder beschikt de thePrema P360 AP Multi WH over bedrijfsmodi voor zowel schakelen als constante lichtregeling met functie voor stand-by.

Theben treppe dsc1887 300dpi De thePrema P360 KNX AP Multi WH heeft een vierkant detectiebereik tot 100 m² en kan bewegingen waarnemen in 360° rondom de sensor. De bewegingsmelder beschikt over drie kanalen voor lichtaansturing en twee kanalen voor het opmerken van aanwezigheid in de omgeving.

Afstandsbediening
Het is mogelijk om de bewegings- en aanwezigheidsmelder van Theben aan te sturen met een gebruikersafstandsbediening en een serviceafstandsbediening. De thePrema P360 KNX AP Multi WH kan daarnaast meerdere melders in master/slave of master/master parallel schakelen. Het apparaat heeft een nalooptijd van aanwezigheid die kan worden ingesteld tussen tien seconden en twee uur.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be.