Inloggen NLFR

Elausys lanceert volledig modulair KNX universeel actuatorsysteem

De Belgische fabrikant Elausys lanceert een volledig modulair, KNX universeel actuatorsysteem met vele voordelen. Met het actuatorsysteem is het mogelijk om verschillende extensies te combineren om zo precies aan de behoeften van een project te voldoen. De optimalisatie van de modules en de verschillende functies die de applicatie biedt, maken het actuatorsysteem tot een zeer competitieve oplossing.

Actuator system photo copy Het systeem bestaat uit een hoofdactuator die is uitgerust met 8 uitgangen van 10A. Het aantal kanalen kan via verschillende typen extensies worden uitgebreid om exact aan de behoeften van elk project te voldoen. De set kan worden uitgebreid tot maximaal 8 extensies of 72 kanalen.

Rijk aan functies
Het volledig modulaire actuatorsysteem biedt een zeer concurrerend pakket, waarbij momenteel uitbreidingen beschikbaar zijn van 8x10A, 4x16A en 8x16A. Andere uitbreidingen worden later geïntroduceerd en zullen het assortiment geleidelijk completeren. Met een veelzijdige applicatie kan elk kanaal afzonderlijk worden geconfigureerd voor de bediening van onder andere jaloezieën, rolluiken, verlichting, stopcontacten of kleppen.

Vereenvoudigde verbindingen
Optionele brugstangen maken het mogelijk om bekabelde verbindingen te beperken, wat het installatiewerk aanzienlijk vergemakkelijkt. Bovendien is elk kanaal van de 16A-uitbreidingen uitgerust met dubbele aansluitklemmen ter vereenvoudiging van het overbruggen en regelen van meerdere belastingen.

Training en ondersteuning
Elke module is uitgerust met signaal-LED's. De knoppen op de hoofdactuator maken het mogelijk om alle kanalen handmatig te bedienen. Handmatige bediening is ook beschikbaar zonder verbinding met de KNX-bus en zonder het laden van de ETS-applicatie. Voor het beheer van dit systeem en andere systemen van Elausys biedt de fabrikant gratis introductiesessies voor system integrators. Een doorlopende ondersteuning van de system integrators maakt ook deel uit van deze service.

1 applicatie, 1 download
Het modulaire actuatorsysteem maakt het mogelijk om een ​​compleet actuatorsysteem samen te stellen en te configureren via de unieke ETS-applicatie. Er is slechts één snelle download nodig om alle modules te configureren.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@elausys.be, bellen met +32 081 980 652 of kijken op http://elausys.be/.