Inloggen NLFR

Eenvoudig batterijen opladen via stopcontacten met USB-poorten

De nieuwe JUNG stopcontacten met USB-aansluitingen ‘Made in Germany’ laden elke batterij snel op. Dankzij de geïntegreerde USB-poorten is het nu eenvoudiger om smartphones of tablets op te laden. Deze nieuwe, ruimtebesparende wandcontactdozen zijn leverbaar met ofwel één USB-poort, type A of C, ofwel met beide types USB-poorten.

Jung stopc a550 penaarde usb De nieuwe combi-wandcontactdozen bevatten intelligente laad-elektronica die zelf de laadprioriteiten bepaalt. Zo zal een bijna lege batterij voorrang krijgen op een bijna volle. De variant met JUNG Quick Charge heeft een enkele USB-A of USB-C aansluiting en levert een elektrisch vermogen van 18 watt.  Afhankelijk van het aangesloten mobiele apparaat verhoogt de JUNG Quick Charge het spanningsniveau tot 9 V.

Ruimtebesparende oplossing
Deze nieuwe stopcontacten met USB-poorten zijn een ideale ruimtebesparende oplossing voor in de woning en op kantoor maar evengoed in cafés, kapsalons, hotels… Kortom, overal waar iemand extra energie nodig heeft. Deze JUNG stopcontacten met USB-poorten zijn verkrijgbaar in alle LS en A reeksen, en zijn dus ook perfect te combineren met reeds bestaande KNX-bedieningen. Dit nieuwe JUNG stopcontact heeft een inbouwdiepte van 48mm waarvoor een diepe inbouwdoos vereist is.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be , bellen met + 32 9 381 85 00 of kijken op https://www.stagobel.be/