Inloggen NLFR

Een veilig huis of kantoor met de JUNG-rookmelders

Voor een tijdige waarschuwing bij brand verkoopt Stagobel de JUNG RF-rookmelders. Deze rookmelders hebben een lange levensduur, een mooi design en zijn eenvoudig te monteren. Zowel in de stand-alone versie als in de RF-uitvoering blijft de JUNG-rookmelder de trouwe bodyguard die alarm slaat bij elke detectie van rook of hitte.

Jung frwm200ww Dankzij het magneetsysteem kan de detector eenvoudig en snel worden gemonteerd. De installateur kan voor de bevestiging kiezen tussen lijmen of schroeven. De ingebouwde intelligente bi-sensor processortechnologie detecteert ultrasnel elke rook- en warmteontwikkeling.

Onderlinge koppeling
De JUNG RF-rookmelders zijn ook inzetbaar in vochtige ruimtes en kunnen draadloos met elkaar worden gekoppeld. Zodra één rookmelder alarm slaat, gaan de andere rookmelders ook af. Optioneel kan via het RF-relaiscontact (FRWM-AR) een koppeling worden gemaakt met het KNX- of alarmsysteem. Eén relaiscontact ontvangt de alarmen van de rookmelders verspreid in de woning. Bovendien heeft dit relaiscontact een digitale ingang, waardoor koppeling met een paniektoets mogelijk is. De paniektoets activeert zo alle gekoppelde rookmelders.

Lange levensduur
De RF-rookmelder en het alarmrelais hebben een geïntegreerde Lithium batterij met een levensduur van 10 jaar. Elke JUNG-rookmelder heeft bovendien een volledige garantie van 10 jaar. Uiteraard voldoet deze rookmelder aan de geldende norm EN 14604:2005/AC:2008. Bijkomend heeft hij de volgende kwaliteitslabels: Q-Label en TÜV-KRIWAN-Label.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be, bellen met +32 9 381 8500 of kijken op https://www.stagobel.be/.