Inloggen NLFR

Een geheel nieuw tastgevoel: de Gira tastsensor 4

De Gira KNX-bedieningselementen maken een eenvoudige en comfortabele besturing van alle Smart Home-functies mogelijk. De intuïtieve bediening staat daarbij voorop – zoals bij de nieuwe Gira tastsensor 4. Deze overtuigt met zijn hoogwaardige, moderne design, met natuurlijke materialen en een bijzonder aangenaam tastgevoel dankzij een 3 millimeter dikke laag materiaal.

Pusbutton sensor 4 4 gang an bm en perspective 208980 isocoated v2 300 1 kleiner De Gira tastsensor 4 is vanaf nu verkrijgbaar in de varianten glas zwart, glas wit, aluminium, aluminium zwart en edelstaal. Vanaf oktober 2020 worden de gelakte varianten zuiver wit glanzend, zwart mat, grijs mat, zuiver wit mat en antraciet toegevoegd. In dezelfde periode komt ook de gecoate uitvoering in brons (PVD) beschikbaar.

Tactiele feedback
Als de tastsensor wordt aangeraakt, krijgt de gebruiker tactiele feedback. De tastsensor is verkrijgbaar met 1-voudige, 2-voudige en 4-voudige wippen. De led voor de statusweergave beschikt over acht kleurinstellingen. De wippen kunnen via de Gira labelservice van individuele opschriften worden voorzien. De Gira tastsensor 4 bevat verder een geïntegreerde temperatuur- en vochtsensor en een extra aansluiting voor een externe temperatuursensor, voor bijvoorbeeld vloerverwarmingen. Het apparaat is compatibel met KNX Secure en kan via de Gira ETS Service-app worden geüpdatet.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gira.be, bellen met +32 0 474 534 041 of kijken op https://www.gira.com/en/en/products/smart-home/gira-pushbutton-sensor-4.