Inloggen NLFR

Een frisse blik op KNX-visualisatie - IP Control Center combineert comfort met krachtige features

Van rolluiken over klimaat, tot verlichting en zelfs beamers: de mogelijkheden van gebouwautomatisering via KNX zijn eindeloos. Een overzichtelijke en intuïtieve visualisatie én bediening van uw installatie is dan ook onontbeerlijk.

Ip control center n152 Met de IP Control Center N152 haalt u een compacte alleskunner voor kleine en middelgrote KNX-projecten in huis.
De visualisatiecontroller kreeg onlangs een grondige update (V.3.0.0), met heel wat nieuwe features:

  • Nieuwe ‘smart editor’: dankzij de vaste lay-out kunt u snel en eenvoudig een KNX-project configureren. De interface past zich automatisch aan het scherm van uw smartphone of tablet aan.
  • Vernieuwde WEB-server: laat toe om tot 1.250 groepsadressen te monitoren en te bedienen.
  • Chart- en monitormodules: hiermee bewaart u het overzicht over de verzamelde data. Zo kunt u in de chart-module tot 10 datapunten opslaan en grafisch weergeven. En exporteert u in een handomdraai heldere rapporten.
  • De scene-module: waarmee u volledige ruimtes aanpast naargelang de situatie – laat nu ook toe om IP-toestellen, zoals audiovisuele installaties, te bedienen. Ook IP-camera’s zijn eenvoudig te integreren in het vernieuwde IP Control Center.
  • Astronomische kalender: laat toe om bepaalde functies te regelen volgens bijvoorbeeld zonsopgang of –ondergang. Zo past de zonnewering of thermostaat in bepaalde ruimtes zich automatisch aan het daglicht aan.
  • Meldingen bij het overschrijden van bepaalde waarden configureert u eenvoudig via de alarmmodule. Denk bijvoorbeeld aan een vochtdetector in de kelder.
Meer informatie op; www.buildingtechnologies.siemens.com