Inloggen NLFR

Eén enkele vlakbandkabel met voedingsspanning en KNX gecombineerd: Wieland Electric!

Om uw installatietijd in projecten te verlagen, heeft Wieland Electric twee kabels gecombineerd in één vlakbandkabel, uiteraard KNX gecertificeerd! Geen gedoe meer met aparte kabels trekken, gewoon één vlakbandkabel installeren waar de KNX bus mee in is geïntegreerd. Je kunt dus overal op de vlakbandkabel het KNX signaal of de voedingsspanning aftakken om zo een KNX sensor of actor aan te sluiten.

93 420 5453 0 a 700x506 Met dit unieke product ontwikkelde Wieland een door de KNX Associatie gecertificeerde vlakbandkabel die naadloos in ons Gesis GST® stekkerbaar verhaal past. Voor variabele aftakkingen die niet tot op de centimeter kunnen worden gepland, is een vlakbandkabel de ideale oplossing in bijvoorbeeld een centrale gang (of as) om dan vanaf de vlakbandkabel stekkerbaar door te verbinden met de vele GST® en BST® componenten. Aftakken gebeurt met aftakblokken die met isolatie-piercing techniek zijn uitgerust en vrij op de vlakbandkabel kunnen worden gepositioneerd.

De 7-polige vlakbandkakel zelf is beschikbaar in 2.5 mm² of 4 mm². Het aftakken voor de netvoeding gebeurt door middel van Wieland GST®18i5/i3 stekkers. Het aftakken voor KNX verloopt via een BST14i2 stekker. De ideale start voor uw stekkerbare KNX installatie.

 
Meer info : www.wieland-electric.be