Inloggen NLFR

EAE Group introduceert nieuwe KNX-schakelaar Oria

Vecolux heeft de nieuw schakelaar Oria van fabrikant EAE Group aan zijn assortiment toegevoegd. Deze nieuwe KNX schakelaar voegt schoonheid en waarde toe aan elke ruimte door zijn minimalistische ontwerp en hoogwaardige afwerking. De serie Oria herdefinieert hiermee de nieuwe functionaliteit en esthetiek van drukknopschakelaars.

 mg 3601 1 1 EAE Group is actief via dealers in 41 landen en is een toonaangevende fabrikant van elektrische producten in Turkije. Bij het bedrijf werken wereldwijd meer dan 2200 werknemers. EAE Technologies is als lid van EAE Group producent van complete systeemoplossingen voor gebouwautomatisering en -beheer.

Visie van EAE
De visie van EAE is om de huidige industrie die zich bezighoudt met gebouwautomatisering te transformeren. Dit doet zij via een geavanceerd ontwerp van de gebruikersinterface en krachtige algoritmen in de componenten. EAE is van mening dat het creëren van energie-efficiënte gebouwen met een comfortabele sfeer veel eenvoudiger en betaalbaarder moet zijn dan met traditionele oplossingen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen met 03-633 10 26
of kijken op http://eaetechnology.com/oria-switch.html.