Inloggen NLFR

Domovea van Hager; drie functies in één

De nieuwe domovea server van Hager combineert vandaag de functies van de easy link KNX-server, de domovea visualisatieserver en de IoT-server (Internet of Things) in één enkel product. De server is beschikbaar in 2 versies: domovea basic en expert. Deze gateways kunnen worden geprogrammeerd in lokale modus of op afstand via easy link of ETS.

Domovea2 De gateways bieden ook beide de realisatie van eenvoudige sequenties, de aansluiting van IP-camera's en de integratie van verbonden objecten voor het aansturen van muziek, geolocatie of spraakopdrachten. De expertversie biedt, naast de basisversie, het gebruik van 50 camera’s, de realisatie van geavanceerde sequenties, ETS-programmering op afstand en de integratie van de videofonie.

Nieuwe gebruikersinterface
Het nieuwe domovea besturings- en visualisatiesysteem legt een nieuwe basis voor residentiële en commerciële toepassingen door de mogelijkheden van het systeem uit te breiden en door een nieuwe, meer intuïtieve en ergonomische gebruikersinterface aan te bieden.


Voor meer informatie kunt u mailen naar info@hager.be, bellen met + 32 (0)2 529 47 31 of kijken op http://www.hager.be/.