Inloggen NLFR

De sleutel tot veilige en slimme gebouwen

Gegevensbescherming is ook voor gebouwen van cruciaal belang. Immers, alles wat digitaal kan worden bediend, kan in theorie ook gehackt worden. Om de infrastructuur in gebouwen effectief te beveiligen tegen onbevoegden, moeten bij een professionele installatie maatregelen genomen worden op het gebied van hardware en software. JUNG KNX Secure levert een gedegen beveiliging voor een Smart Home of Smart Building dankzij de versleuteling met het AES128 algoritme.

Schermafbeelding 2020 08 27 om 08 13 04 JUNG KNX Secure versleutelt de datacommunicatie in het netwerk en waarborgt een beveiligde overdracht van de KNX telegrammen. KNX IP Secure en Data Secure staan in voor de veilige dataoverdracht in KNX installaties.

Veilige communicatie
KNX Data Secure zorgt ervoor dat, onafhankelijk van het medium, de gekozen KNX-telegrammen geverifieerd en versleuteld worden. Daarmee kan de communicatie tussen sensor en actor niet geïnterpreteerd noch gemanipuleerd worden. Ook de communicatie op visualisatie-niveau is op deze manier beveiligd. Met de JUNG KNX IP interface worden de verschillende ruimtes via een IP backbone met de centrale visualisatie verbonden. De KNX IP router kan daarbij als bereik of lijnkoppeling worden gebruikt.

Compact
De voeding van JUNG KNX IP Secure gaat uitsluitend over de KNX-bus en het apparaat heeft een geïntegreerd OLED-display voor de weergave van de belangrijkste informatie. Het toestel kan tot acht verbindingen met IP-eindapparaten realiseren, voor bijvoorbeeld het tegelijkertijd visualiseren en configureren. De compacte bouwvorm (2TE) zorgt daarnaast voor ruimtebesparing bij de montage.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be, bellen met + 32 9 381 85 00 of kijken op https://www.stagobel.be/.