Inloggen NLFR

De finishing touch met het JUNG schakelmateriaal LS 990 in Les Couleurs® Le Corbusier

In de bossen van Aalter werd een karakteristiek vakantiechalet omgebouwd tot permanente ééngezinswoning. Om het vakantiegevoel te behouden, werd het bestaande formaat behouden. Dankzij het goudkleurige buitenschrijnwerk vormt de gevelpartij een warme, natuurlijke toets binnen de prachtige, bosrijke omgeving. De uitbreiding via een staalconstructie met een minimum aan zuilen en muren zorgt voor een open architectuur en een naadloze overgang van het interieur naar de bosomgeving.

Voorstel compilatie jung chalet De woonvertrekken, een aaneenschakeling van de zithoek, eetkamer en keuken, bieden een ‘belvedère’ op de omringende fauna en flora. De centraal gelegen keuken met ruim kookeiland vormt het hart van het huis. De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, met uitzicht op de meer intieme tuinzones.

Stijlvol schakelmateriaal
Om de juiste accenten in de woning te leggen is voor het JUNG-schakelmateriaal in het tijdloze programma LS 990 gekozen in de unieke kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier. De tinten van Les Couleurs® Le Corbusier zorgen in deze woning voor het nodige contrast met de zwarte houten vloeren en de helderwitte wand- en plafondafwerking. De keuze viel daarbij op de blauwtint Blue Outremer doorheen het hele huis: niet alleen voor de schakelaars, maar ook voor de structurele pilaren, de trap en de sofa in het woongedeelte. Ombre Natural kleurt de muur, vloer en het plafond van de badkamer. Het JUNG-schakelmateriaal in het tijdloos design LS 990 zorgt voor de finishing touch in deze woning.

Design en functionaliteit
Naast het strakke design hebben de schakelaars ook de nodige technologie en intelligentie om de verlichting en het binnenklimaat via het KNX-gebouwbeheersysteem aan te sturen. Met de stijlvolle JUNG F50-schakelaars kunnen alle gewenste functies en scènes intuïtief bediend worden. De JUNG Smart Visu Server zorgt voor gebruiksvriendelijke bediening via de App.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be, bellen met + 32 9 381 85 00 of kijken op https://www.stagobel.be/.