Inloggen NLFR

Bezoek KNX op ISE 2017; gratis entree

Van 7 tot en met 10 februari is KNX als Gold sponsor prominent aanwezig op de beurs ISE 2017 in de RAI Amsterdam. Deze beurs, Integrated Systems Europe, zal net als vorig jaar vier dagen duren met een uitgebreid en gevarieerd programma. De ISE 2017 is hét evenement om uw kennis en netwerk op het gebied van high-end domotica en AV-systemen up-to-date te brengen.

Integrated systems europe De internationale KNX Association gebruikt deze beurs om bezoekers te informeren over het protocol en het enorme draagvlak dat KNX heeft bij de inmiddels meer dan 400 leveranciers. Dit jaar staat KNX met twee stands en een eigen podium van in totaal 1200 m² in hal 9. Dit is de beurshal die geheel in het teken staat van 'Smart Buildings'.

Gratis toegang KNX biedt u de kans om deze beurs als bezoeker gratis te bezoeken. Door op de website van ISE 2017 te registreren en de registratiecode 836887 in te vullen (Click eerst op button REGISTER, waarna je de code moet invullen), kunt u uw gratis toegangsbewijs aanvragen. We hopen u te zien in de RAI Amsterdam tijdens de ISE 2017!

https://registration.n200.com/survey/0hlzs6anfdarp