Inloggen NLFR

Bezoek KNX en nog veel meer innovatieve leveranciers op ISE 2018

Van 6 tot en met 9 februari kunt u in het volledig gevulde beurzencomplex van RAI te Amsterdam de beurs ISE 2018 bezoeken. Deze internationale beurs ‘Integrated Systems Europe’ brengt leveranciers vanuit de hele wereld samen op het gebied van onder meer audio, video en high end woning- en gebouwautomatisering. Ook KNX is, met twee grote stands, op deze beurs aanwezig.

Ise 2018 ISE 2018 is het internationale platform voor de wereld van AV en systeemintegratie. De aanwezige bedrijven presenteren hier de nieuwste technologie, producten en oplossingen. Bovendien kunnen bezoekers profiteren van een uitgebreid educatie- en persoonlijk ontwikkelingsprogramma dat onder meer wordt verzorgd door de organisaties AVIXA en CEDIA. Daarnaast is er een uitgebreid programma met conferenties, keynote speeches en opwindende presentaties op de beursvloer. Bovendien is ISE een perfecte gelegenheid voor netwerken en het aangaan van nieuwe zakelijke contacten.

14 KNX-fabrikanten met innovaties
De internationale KNX Associatie heeft op deze beurs ook twee stands. De stand in hal 9-F120 beslaat 200 m² en toont producten van 14 KNX-fabrikanten waarvan de vertegenwoordigers op de stand aanwezig zijn. Zij tonen hun nieuwste innovaties op het gebied domotica. Daarnaast zijn er op deze beurs nog stands van 25 KNX-fabrikanten, waarvan velen ook in hal 9 staan. Bij KNX en de fabrikanten is veel aandacht voor onderwerpen als Internet of Things en Smart Homes.

Oplossingen en praktijkprojecten
De tweede KNX-stand, in hal 1 N130, staat in het teken van oplossingen en voorbeeldprojecten. Op tien zuilen tonen Nederlandse system integrators tien verschillende KNX-projecten. Deze mensen zijn tijdens de beursdagen ook aanwezig om hun projecten toe te lichten. Tevens zijn er twee tutors van Nederlandse KNX Trainingscentra in de stand om elk uur een infosessie te verzorgen. Bezoekers krijgen zo voorlichting over ETS trainingen, ETS Inside en KNX en IoT.

Voor een gratis entreebewijs, klik hier.