Inloggen NLFR

Automatische lichtsturing met theLuxa P300 KNX WH

Tempolec voegt de bewegingsmelder theLuxa P300 KNX WH toe aan haar assortiment. De bewegingsmelder stuurt verlichting aan op basis van de aanwezigheid van personen en de lichtsterkte van de omgeving. Met behulp van ETS kan de theLuxa P300 KNX WH eenvoudig in de gebouwautomatisering worden geïntegreerd. De bewegingsmelder is bedoeld voor buitengebruik en is geschikt voor wand- en plafondmontage.

Theben theluxap300knxwh De theLuxa P300 KNX WH heeft een geïntegreerde temperatuursensor. De helderheidsdrempel en nalooptijd van de bewegingsmelder zijn aanpasbaar en ook de gevoeligheid van de bewegingssensor kan worden veranderd.

Mixlichtmeting
De P300 KNX is beschikbaar in een witte en zwarte variant en kan fluorescentielampen, gloei-/halogeenlampen, energiespaarlampen en ledverlichting aansturen. Door meegeleverde segmenten is het detectiebereik van de bewegingsmelder te beperken. De bewegingsmelder meet het totaal van kunstmatig licht en daglicht in de omgeving en schakelt op basis van de gemeten waarden de buitenverlichting wel of niet aan als de bewegingssensor beweging constateert.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be.