Inloggen NLFR

ABB RoomTouch® maakt elke ruimte slimmer

ABB breidt haar portfolio uit met de ABB RoomTouch®. Het HD-touchdisplay met hoogwaardige sensor zorgt voor een eenvoudige besturing van domotica via KNX en kan tot wel 30 bedieningselementen aansturen. De geïntegreerde thermostaat, de nachtstand en de intuïtieve bediening maken dat het apparaat erg gebruiksvriendelijk is. Het systeem is bovendien moeiteloos in te stellen naar de individuele wensen van de gebruiker.

Abb roomtouch ansichten klein De ABB RoomTouch heeft een vlak design van slechts 11 mm dik. Het bedieningselement is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals glas en metaal. Door het gebruik van IPS-technologie is het mogelijk om vanuit elke hoek prettig op het scherm te kijken.

Flexibele montagekeuze
Het HD-touchdisplay wordt op locatie ingesteld en is zowel staand als liggend te monteren. De ingestelde functies zijn met één hand te bedienen. De gebruiker kan op dit ene scherm alle KNX-functies in de ruimte aansturen door het scherm aan te raken of swipe-bewegingen te maken op het display.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Gertjan.Demolon@be.abb.com, bellen met 0800 - 851 69 of kijken op https://new.abb.com/news/detail/58091/abb-roomtouch-smartens-up-any-room of https://www.youtube.com/watch?v=2ZwJzpQ7D6A.