Inloggen NLFR

ABB presenteert nieuwe generatie schakelactoren

Ontdek ABB's volgende generatie schakelactoren, die zorgen voor meer comfort en toepassingsmogelijkheden bij residentiële en commerciële projecten; ABB i-bus® KNX-schakelactoren. Met zijn uitgebreide selectie van schakelstromen van twee- tot twaalfvoudige kanalen biedt het verbeterde productaanbod oplossingen en kostenbesparingen voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Afbeelding abb hoofdfoto Het assortiment is ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen en in Duitsland geproduceerd. De verschillende producten zijn perfect afgestemd op de uiteenlopende projectvereisten van vandaag. Het aanbod bestaat uit drie reeksen: Combi, Standard en Professional.

Combi, Standard en Professional
De nieuwe Combi-schakelactoren van ABB combineren schakel- en schaduwfuncties in één compact apparaat, waardoor u eenvoudig kunt inspelen op de veranderende eisen van uw klant. Het bijgewerkte Standard-gamma is ideaal voor universeel gebruik in alle gewone schakeltoepassingen en het Professional-assortiment biedt betrouwbare schakelsystemen voor hoge capaciteitsbelastingen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar contact.center@be.abb.com, bellen met 0800 - 851 69 of kijken op https://new.abb.com/benelux.