Inloggen NLFR

KNX Netwerkbijeenkomst: Innovaties met KNX 10-10-2019

Pauze buiten
KNX Netwerkbijeenkomst behandelt nut en noodzaak van slimme energiemeters

De Hogeschool Thomas More in St. Katelijne- Waver was donderdag 10 oktober het toneel voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van KNX België. De bijeenkomst stond in het teken van energie. Tijdens verschillende presentaties bespraken de presentatoren mogelijke energievormen voor de toekomst en de rol van de digitale meter en KNX hierbij. Verder stelden twee nieuwe leden van KNX België zich aan de aanwezigen voor en reikte KNX België de KNX Innovation Award uit.

Om zowel de Frans- als Nederlandstalige bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, vond elke presentatie tweemaal plaats; één keer in de zaal met Nederlandstalige bezoekers en eenmaal in de zaal voor de Franstaligen.

Uitreiking KNX Innovation Award
Na zijn presentatie over digitale meters presenteerde Jan Derua in het kort de genomineerde projecten voor de KNX Innovation Award. Hierna voegden de Franstalige bezoekers zich bij hun Nederlandstalige collega’s en riep Jan Derua de genomineerden voor de KNX Innovation Award naar voren. De juryvoorzitter van de KNX Innovation Award maakte vervolgens de winnaar bekend. SUMI sleepte de prijs in de wacht met de renovatie van het politiebureau van Kortrijk. Een minibeurs waarop fabrikanten hun KNX-producten toonden, vormden samen met een hapje en een drankje het slot van de KNX netwerkbijeenkomst.

Lees het volledige verslag van deze succesvolle middag, klik hier.