Inloggen NLFR

Afwisselende KNX Netwerkbijeenkomst met uitreiking KNX Awards 25-10-2018

Zaal 2
Op donderdag 25 oktober organiseerde KNX België een netwerkbijeenkomst voor iedereen die interesse heeft in KNX. Het event stond in het teken van KNX en beveiliging, waarbij verschillende sprekers via verhelderende presentaties hun visie op dit thema gaven. Aan het einde van de middag reikte KNX België de KNX Innovation Award uit.

Tijdens de netwerkbijeenkomst besprak Jan Willem den Braber van Schneider Electric hoe gebouwautomatisering kan bijdragen aan duurzaamheid, flexibiliteit, efficiëntie en aantrekkingskracht voor personeel. System architect Steven de Bruyne van de KNX Association gaf later tijdens de bijeenkomst een uitgebreide uitleg over KNX Secure.

KNX Innovation Award
Nicolas Detournay van Elausys behandelde tijdens zijn presentatie de basisbeginselen voor het beveiligen met alarminstallaties en aan welke eisen installaties en installateurs moeten voldoen. Daarnaast gaf hij ook een aantal voorbeelden van KNX-producten die bij deze tak van beveiliging passen. Aan het einde van de dag maakte juryvoorzitter Jan Derua de winnaar van de KNX Innovation Award bekend.

Lees hieronder het complete verslag

1a_verslag_knx_belgie_25_oktober_2018_ned.pdf