KNX E-letter oktober 2017


Nog niet aangemeld? Schrijf snel in voor de KNX-bijeenkomst op 19 oktober

Op 19 oktober bent u welkom op de KNX netwerkbijeenkomst bij Hogeschool Thomas More in St. Katelijne-Waver. Boeiende lezingen over bijzondere innovaties, opvallende KNX-projecten en nieuwe producten passeren de revue. Ter afsluiting wordt de KNX Innovation Award uitgereikt en kunt u genieten van een mini-beurs met hapjes en drankjes.

Schrijf u in via de website van Eventbrite.

 

12 projecten van 8 KNX Professionals maken kans op de KNX Award

Na de KNX bijeenkomt op 19 oktober gaan twee KNX Professionals naar huis met de felbegeerde KNX Innovation Award. Vanwege het ruime aantal inzendingen besloot de jury om dit jaar twee prijzen uit te reiken: een voor het beste residentiële project en een voor het beste tertiaire project. Kom naar de bijeenkomst en luister naar de korte pitches over deze bijzondere KNX-projecten. Korte beschrijvingen van de kandidaten zijn ook te vinden op onze website.


Laatste projecten

 • Renovatie oud klooster krijgt extra dimensie met KNX


 • Sumismart integreert slimme KNX-installaties in nieuw politiebureau Kortrijk


 • Domotechnology renoveert begane grond en skylounge in Lindner hotel


 • Casa Domotic optimaliseert aansturing huishoudelijke installaties voor patiĆ«nt • Komende bijeenkomsten  KNX Professionals
  De Kleetlaan 5, Bus 11
  1831 Diegem (Brussels)
  tel.: +31 10 233 17 30
  e-mail: info@knx.be
  www.knx-professionals.be


  In verband met de nieuwe AVG-wetgeving heeft KNX Belgiƫ zijn privacy-voorwaarden aangepast. Via onderstaande link kunt u uitschrijven of uw voorkeuren aanpassen.