KNX E-Letter april, editie 1

Eerste editie van de nieuwe E-letter


Dit is de eerste editie van de E-letter in een nieuwe vormgeving, zoals KNX België u hem voortaan stuurt. U was al gewend dat wij de E-letter gebruiken om u te informeren over activiteiten van KNX België. Maar wij zullen de digitale nieuwsbrief nu wat vaker inzetten en u breder informeren, onder meer over actuele berichten rondom KNX en over productnoviteiten van KNX fabrikanten. Heeft u collega's die de E-letter ook willen ontvangen, dan kunnen zij zich via de speciale button op de homepage van de nieuwe website aanmelden.

 

 

Meld u aan voor de KNX Ledenvergadering en Netwerkbijeenkomst


Op 26 april aanstaande organiseren we de KNX Ledenvergadering en aansluitend een KNX Netwerkbijeenkomst. Om voor een passende catering te kunnen zorgen, willen wij graag uiterlijk 18 april uw aanmelding binnen hebben. U kunt zich aanmelden via de site van Eventbrite.

Inmiddels is het programma van de dag rond. Tijdens het netwerkevent staan interessante presentaties op de programma, maar ook een presentatie en rondleiding door het Havenhuis van Antwerpen, waarin een KNX-installatie functioneert. Een middag die u niet mag missen.

 

 

Lancering van nieuwe website KNX-professionals.be


Om het KNX-netwerk in België beter te kunnen profileren, hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe website. Deze website is specifiek voor de nationale groep KNX België en haar leden opgezet. Via de site kunnen we u, de leden, beter informeren, maar ook de markt voor woning- en gebouwautomatisering. Zo kunnen potentiële klanten sneller en eenvoudiger een KNX Professional vinden.

Een website is echter nooit gereed. We zullen hem blijven updaten en aanvullen. Als u zaken tegenkomt die niet kloppen of als u andere fouten ziet, laat het ons weten door een mail te sturen naar info@knx.be. Binnenkort sturen wij u een instructie voor het onderhouden van uw ledenpagina en voor deelname aan het forum.


Laatste projecten

 • Renovatie oud klooster krijgt extra dimensie met KNX


 • Sumismart integreert slimme KNX-installaties in nieuw politiebureau Kortrijk


 • Domotechnology renoveert begane grond en skylounge in Lindner hotel


 • Casa Domotic optimaliseert aansturing huishoudelijke installaties voor patiĆ«nt • Komende bijeenkomsten  KNX Professionals
  De Kleetlaan 5, Bus 11
  1831 Diegem (Brussels)
  tel.: +31 10 233 17 30
  e-mail: info@knx.be
  www.knx-professionals.be


  In verband met de nieuwe AVG-wetgeving heeft KNX Belgiƫ zijn privacy-voorwaarden aangepast. Via onderstaande link kunt u uitschrijven of uw voorkeuren aanpassen.